Equip singular

Public Relations / Protocol

Mònica Abadal i Argemí

Enginera Tècnica Industrial, Màster en Disseny Industrial cursat a Central Saint Martin's College of Art & Design (London) i MBA per la UdG. Actualment, és assessora d’inserció laboral i emprenedoria amb joves universitaris a la UdG dins d’un programa de fons social europeu.

Hereta l’any 2016 la Torre Abadal, l’il·lusiona poder obrir al públic la casa familiar. És l’actual propietària, relacions públiques i protocol de Torre Abadal.

“Els propietaris de cases d’aquestes característiques, patrimoni cultural del nostre país, només estem de pas i la nostra missió és la de cuidar-les, mantenir-les i millorar-les”.

Correu Electrònic · monica@torreabadal.com
WhatApp Empresa · 604437007

Torre Abadal · Mónica Abadal i Argemí
Torre Abadal · Jordi Franquet Herms

Art direction / Protocol

Jordi Franquet Herms

Amb més de 25 anys d’experiència en el món de l’interiorisme, és fundador de l'estudi de disseny interior Franquet Barrau ubicat a Manresa des de l'any 2012.

Amb una sensibilitat especial per l’interiorisme, emprèn aquest projecte com a director d’art i protocol amb la il·lusió que comporta formar part d’una iniciativa amb una gran envergadura artística i patrimonial.

“Conec la casa des de ben petit, forma part dels meus records d’infantesa. Quan la Mònica en un sopar d’estiu, en mig de rialles, em va començar a parlar d’obrir la Torre Abadal al públic, el meu cap no va poder parar de pensar en decorar i preparar esdeveniments i casaments d’ensomni”.

Correu Electrònic · jordi@torreabadal.com

WhatsApp Empresa · 604437007

Marketing / Publicity

Sergio Barrau Aventín

És fundador de l’agència gràfica Eneutra, especialitzada en disseny gràfic, web i social media. Aportant des de fa més de 12 anys un valor afegit mitjançant el branding i el disseny gràfic estratègic a centenars d'empreses.

Apassionat pel món digital i el grafisme, a Torre Abadal és el cap de comunicació i màrqueting, encarregat de facilitar la presència digital i la coneixença d’aquest patrimoni obert ara, a tota la ciutadania.

“La Torre Abadal m’emociona! Contribuir amb el meu treball a conservar el patrimoni modernista català, fa que la meva feina en aquest projecte cobri més sentit encara”.

Correu Electrònic · sergio@torreabadal.com

WhatsApp Empresa · 604437007

Torre Abadal · Sergio Barrau Aventín