"10 - 11 Març
21:00 hores"
fantàstics anys 20

“Torre Abadal s’inspira en
els fantàstics anys 20, per
celebrar aquest sopar
espectacle.”

Dies 1o i 11 de març · 21:00 hores · 58,90€

Fantàstics Anys 20

Sopar Cocktail

Sempre has volgut fer-ho. Sempre has volgut celebrar un sopar ambientat en els fantàstics anys 20 a una gran casa modernista. Aquest és l'any: I si gaudeixes amb els amics d'una nit increïble? I si a sobre hi ha espectacle en directe? I si és en un sopar temàtic i vas vestit amb el look de l'època? El moment és ara, compra la teva entrada! Entrades limitades, preu 58,90€

Comprar Entrades

Fantàstics Anys 20

Espectacle en Directe

La nostra intenció és complir somnis. Llancem, juntament amb M'N'M Sisters una experiència exclusiva per a la Torre Abadal, anomenada Històries de Cabaret. Vols pistes? Presentem un espectacle Cabaret integrat per les cançons i els moments més emblemàtics dels musicals i les pel·lícules, ambientades dins d'aquest gènere. Tres perfils de dones, que recreen un estil i una estètica a través de cançons de Chicago, Cabaret, Sweet Charithy, Burlesque, etc. Descobreix aquesta experiència, mentre gaudeixes d'un Sopar Cocktail a casa nostra.

Comprar Entrades

Fantàstics Anys 20

Copes fins la 1

Ho has vist a Nova York, ho has vist a Els Bridgerton. Ara arriba el moment de gaudir-lo a la Torre Abadal. Reserva't quatre hores, una mica de gana i gaudeix de la festa sense necessitat de passaport ni canvi horari. Sopar Cocktail i copes fins l'1.

Comprar Entrades

Fantàstics Anys 20

Fes la teva reserva

10 i 11 de Març a les 21 hores