" dissabte 10 Juny " Sopar-Concert a la
Torre Modernista Abadal

“Obrim les portes de bat a bat
del nostre jardí,
en el primer sopar-concert”

Dissabte 10 de Juny

Torre Abadal Events

VIP Sopar-Concert amb Entrada Preferent + Copa de Cava + Palco

Els nostres Jardins Modernistes, ofereixen un escenari màgic per a un inoblidable sopar-concert. Tot envoltat de la nostra aura de modernisme, farà que sigui un sopar i una experiència única. Amb un preu de 65€, que inclou el Sopar-Concert amb Entrada Preferent + Copa de Cava + Palco amb taula numerada (visibilitat privilegiada). * Entrada preferent a les 20.30 hores (inici del concert a les 21 hores i finalització a les 23.30 hores).

Comprar Entrades

Torre Abadal Events

PRÈMIUM Concert amb Entrada Preferent + Copa de Cava + Cadira amb taula numerada a 1ª fila

Els convidats prenen seient en taules numerades al voltant de l'escenari, creant un ambient íntim i acollidor. El preu de 25€ inclou el Concert amb Entrada Preferent + Copa de Cava + Cadira amb taula numerada a 1ª fila. * Entrada preferent a les 20.30 hores (inici del concert a les 21 hores i finalització a les 23.30 hores). Durant tot el concert, disposarà de servei de barra, (sopar no inclòs en el preu de l’entrada).

Comprar Entrades

Torre Abadal Events

STANDARD Concert amb Cadira no numerada

L'escenari està a punt: els llums suaus i càlids il·luminen els senders serpentejants, revelant detalls arquitectònics i exquisits del nostre jardí romàntic. Gaudeix d'una nit primaveral esplèndida, on gaudiràs del concert a càrrec del grup 12 to 12 Quartet, cadira no numerada i servei de barra durant tot el concert per 18€ * Hora d'entrada a les 20.50 hores (inici del concert a les 21 hores i finalització a les 23.30). Durant tot el concert, disposarà de servei de barra, (sopar i copa de cava de benvinguda no inclòs en el preu de l'entrada).

Comprar Entrades

Torre Abadal Events

12 to 12 Quartet

Basada en el projecte original Jordi Rabascall 12 to12 Quartet, aquesta formació s’inspira en l’esperit del jazz dels anys 50, l’edat d’or dels concerts, i en l’imaginari del cèlebre grup Rat Pack capitanejat per Frank Sinatra, per donar forma a un SHOW que no està exempt d'ironia i bon humor.

Comprar Entrades

Torre Abadal Events

Fes la teva reserva

dissabte 10 de juny