On Som

Com arribar!

La Torre Modernista Abadal es troba a la població d’Avinyó, a la Catalunya Central, a la comarca del Bages. S’ubica al centre de la població, just darrere de l’església. Hi ha aparcament fàcil a tot el nucli urbà. Si ho necessites, fes clic al següent enllaç i arriba fàcilment amb l’aplicació de Google.

Opinions Torre Modernista Abadal

Thomas Maurer //

Vale mucho la pena hacer la visita guiada. La hicimos junto con el aperitivo. Muy agradable la velada.

Google My Business

Opinions Torre Modernista Abadal

Marcosins72 //

Quedé encantado. 100% recomendable. La misma dueña te hace la visita guiada, es muy maja, y el aperitivo que habíamos reservado fue la guinda del pastel. Una joya modernista viva con mil detalles.

Google My Business

Opinions Torre Modernista Abadal

Leila García //

Ayer hicimos el Cluedo Dinner y fue una experiencia super divertida y única. El ambiente, las máscaras, los dinamizadores y el menú un 20 sobre 10. Ha sido sorprendente y muy agradable!!!

Google My Business

Opinions Torre Modernista Abadal

Pedro Torras //

Una experiencia alucinante...! Te traslada al pasado en un ambiente elegante y muy agradable. Es la visita guiada más personalizada que he vivido. Vale la pena el traslado hasta Avinyonet solo por visitar esa torre.

Google My Business

Opinions Torre Modernista Abadal

Merce Elias //

La casa es una maravilla. Muy recomendable realizar una visita guiada. Una inmersión modernista completa. Vale mucho la pena si estás por la zona. Genial el vermutillo al final. ¡Ah! ¡Lo mejor, la anfitriona! Nos lo explicó todo muy bien.

Google My Business

Opinions Torre Modernista Abadal

Orlando Balcells Morell //

¡Una experiencia fabulosa! La Torre impresionante, con unos detalles que te hacen revivir la época, el espectáculo años 20 genial, ¡la guía súper! Una velada que vale mucho la pena.

Google My Business

Opinions Torre Modernista Abadal

Jofre Ayala //

Pasamos una magnífica cena en los jardines de esta magnífica torre modernista. Belleza, buen gusto y buen rollo con música en vivo. Esperando la próxima!

Google My Business

Casa Modernista per Casaments Barcelona · Torre Abadal

Els inicis a Avinyó

El 1850 la família Abadal compra dues cases, a la Plaça Major d’Avinyó, a la família Verdaguer.El 1907, Antoni Abadal i Portella encarregarà la construcció de Torre Abadal a Alexandre Soler i March.

La casa d’estiueig

La família Abadal s’exilia de Catalunya per l’inici de la guerra civil. Durant els anys posteriors a la guerra, la Torre Abadal serà la residència d’estiueig familiar.

La nova hereva

Mònica Abadal i Argemí, no només hereva el patrimoni familiar sinó, tot un conjunt modernista. De bon principi té clar els seus objectius: la vol cuidar, mantenir i millorar.

S’inicia una nova etapa

En un sopar d’amics sorgeix la idea d’un nou projecte que retorni l’esplendor a la Torre Abadal i l’obri a la ciutadania. Emergeix com un espai on poder viure experiències úniques.

Agenda Torre Modernista Abadal

Esdeveniments, visites guiades i activitats exclusives. No et perdis l’oportunitat
de viure una experiència única en un entorn espectacular. Reserva ara i gaudeix d’un dia inoblidable amb nosaltres!

WhatsApp
Hola, si tens qualsevol dubte, envia'ns un WhatsApp!